Presentació del guanyador del I Premi Ateneu de Monografia

El passat 17 de desembre de 2022 va tenir lloc la presentació de la publicació en paper de la monografia guanyadora del I Premi Ateneu (2019). L’acte va tenir lloc en el marc de la celebració anual de la festa del soci, amb diverses activitats organitzades a l’Ateneu durant tot el cap de setmana. El guanyador del concurs, David Castañeda Massaguer, va dur a terme la presentació de la investigació monogràfica titulada ”La formació urbana del carrer Ample d’Arenys de Mar, s. XVI-XVII, una aproximació històrica” que resulta d’un gran interès per a l’Ateneu i als seus socis, ja que el carrer ample, que ara rep el nom d’Anselm Clavé, acull des de fa més d’un centenar d’anys, l’entrada principal a l’entitat.

Acompanyant a l’autor, van participar també en la presentació l’historiador i professor de l’Ateneu, Francesc Forn, i el president de l’entitat Lluis Montmany.

A l’acte hi van assistir una quarantena de persones que van ser obsequiades amb un exemplar de la publicació.

  • 📅 Dissabte 17 de desembre de 2022
  • 🕐 A les 18h
  • A la Sala de Socis (planta baixa)