33a Gala dels Premis Ateneus

Dimarts 20 de desembre, a les 19h, es va celebrar al Disseny Hub de Barcelona, la 33a Gala dels Premis Ateneus, en la qual van lliurar-se 11 premis corresponents a 5 categories, a més del Premi Honorífic a l’Acadèmia del Cinema Català com a reconeixement per la seva tasca a l’hora d’acostar les produccions catalanes al territori a través del cicle Gaudí, una xarxa de la qual en formen part 20 ateneus d’arreu del país.

Des de l’Ateneu Arenyenc vam presentar, per a la categoria Jove, proposa!, el projecte Tennis taula pels nens i joves de l’Ateneu, una aposta de futur! La gala va comptar també amb la presència de diverses personalitats, com la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, que va adreçar les següents paraules a l’auditori: “Els Premis Ateneus són un reconeixement a les propostes innovadores, a les entitats més antigues i als projectes joves. Un equilibri del tot indispensable que feu possible els ateneus”, i es va comprometre a donar suport en la reforma dels equipaments dels ateneus del país, tot agraïnt la feina de la FAC en l’elaboració de l’Estudi tècnic dels equipaments dels ateneus.

Mag Lari va ser l’encarregat de conduir una gala plena de màgia i humor, que va convertir l’esdeveniment en una festa per a les més de 300 persones que hi van assistir. L’auditori ple de gom a gom va demostrar que, un any més, la Federació d’Ateneus és un referent per l’associacionisme català, i que els Premis Ateneus són un dels actes més especials i esperats de la temporada.

  • 📅 Dissabte 20 de desembre de 2022
  • 🕐 A les 19h
  • 📍 Disseny Hub de Barcelona