Tornejos de Reis: L’escoleta de Tennis Taula i Escacs

El diumenge 8 de gener la Sala d’Actes de l’Ateneu va acollir els tornejos de dues de les seccions més actives de l’Ateneu, la de Tennis Taula i la d’Escacs:

Al matí vam poder gaudir d’un torneig entre els alumnes de l’Escoleta de Tennis de Taula, en el qual van competir un total de vint-i-dos participants, entre joves i infants. Els guanyadors en les diferents categories foren:

  • Sotscampiona Femenina: Júlia Delfina
  • Campiona Femenina: Edurne Cabanes
  • Sotscampiona Benjamina: Mariona Prat
  • Campió Benjamí: Roger Camps
  • Sotscampió Infantil /Aleví: Joan Sans
  • Campió Infantil / Aleví: Xavier Cappi
  • Sotscampió Juvenil: Hiram Saez
  • Campió Juvenil: Xavier Cappi

A la tarda, va tenir lloc el II Torneig de partides ràpides, memorial Joan Draper, en el qual van competir setze participants, entre els quals, dos nens. El torneig va començar ales 16 h i va acabar a les 21 h, una jornada intensa que va culminar amb la victòria, en primer lloc, de Rosendo Anday; en segon, de Josep M. Pons i, finalment, en Cándido Garcia, en tercer lloc.

Des de l’Ateneu volem felicitar, tant a guanyadors, com a la totalitat de participants, i animar-vos a no perdre mai l’esperit de superació i l’actitud esportiva amb què sempre assistiu als tornejos i competicions.